HOME TO YOUR
NEXT BIG
OPPORTUNITY:
TELIA CYGATE

homeofexperts_Telia-Cygate_hero.jpg
 

tervetuloa huippu-asiantuntijoiden kotiin!

meitä on jo yli 400.

home of experts

Haluamme olla asiakkaillemme paras ICT-kumppani. Tämän tavoitteemme toteuttamisessa avainasemassa ovat meidän nykyiset ja tulevat osaajaamme, joille rakennamme Telia Cygatesta huippuasiantuntijoiden kotia - Home of Experts.

Haemme jatkuvasti osaajia erityisesti vaativiin teknisiin asiantuntija-, arkkitehti- sekä konsulttitehtäviin Helsinkiin, Jyväskylään, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Ouluun, Tampereelle, Lahteen, Kotkaan ja Turkuun. Meillä voit myös kasvaa huippuosaajaksi.

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 osaajan voimin. Tätä kaikkea löydät meiltä.

Telia Cygate on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa.

 
 
Man_at_home_office_phone.jpg

HOME OF EXPERTS

Meillä toimintaa ohjaavat arvot, eivät säännöt. Yhteiset arvomme Dare, Care ja Simplify muodostavat pohjan kulttuurillemme ja työskentelytavallemme. Kannustamme uskaltamaan, olemaan rohkea ja tekemään asioita, joita ei ole ennen tehty.

Rohkeus kasvaa turvallisessa ympäristössä: huolehdimme toinen toisistamme, asiakkaistamme ja itsestämme. Toimimme tehokkaasti ja teemme asiat helpoksi itsellemme ja asiakkaillemme.

LIVSKRAFT_rocket-boy.jpg

WORLD OF OPPORTUNITIES

Meillä on mahdollisuus kehittyä, tehdä vaativia asiakaskohtaisia toteutuksia ja työskennellä alaa mullistavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa. Varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen. Teknologiamme ja ratkaisumme muuttavat kokonaisia toimialoja ja yhteisöjä.

church-of-the-king-635741-unsplash.jpg

lead yourself with purpose

Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Matalan hierarkian talossa asioihin vaikuttamiseen kannustetaan. Sinä itse toimit omana johtajanasi: me tarjoamme puitteet mahdollisuuksien luomiseen ja itsensä kehittämiseen. Jokainen meistä on muutosagentti, luomme itse kulttuuriamme.

Vastapainoksi vastuulle tarjoamme joustavuuden, on kyse sitten ajasta, paikasta tai työvälineistä. Mielenkiintoisen työn, koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien ja parhaiden työkavereiden lisäksi tarjoamme myös laajat työsuhde-edut.


 

LIITY rohkeasti JOUKKOOMME - katso AVOIMET TYÖPAIKAT

Alla näet tällä hetkellä meillä avoimena olevat tehtävät. Klikkaa auki ja tutustu lisää.

 
 

 

TELIA Cygate

Telia Cygate tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta.