SENIOR NETWORK ENGINEER

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Vastaat Telia Cygaten omien, niin kuin asiakkaidemmekin, uusien palveluympäristöjen suunnittelusta ja kehittämisestä. Osallistut myös uusien palveluiden tuotteistamiseen. Kyseessä on erittäin vastuullinen ja haastava tehtäväkokonaisuus, jonka sisältöön ja suuntaan voit myös itse vaikuttaa.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet. Näiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme, että sinulla on

 • Vahvaa kokemusta kuormantasausteknologioista

 • Kokemusta reititin-, kytkin- ja palomuuriteknologioista

 • Näyttöä korkean käytettävyyden verkkolaitteiden hallinnasta

 • Ymmärrystä ja kiinnostusta teknistä tietoturvallisuutta ja tietoturva-alaa kohtaan

 • Osaamista tietoverkkoinfrastruktuurin suunnittelusta

 • Tietämystä palvelin-, tallennus- ja varmistusjärjestelmien verkkovaatimuksista

 • Osaamista ja sertifiointeja erityisesti F5-, Juniper- ja Cisco-verkkolaitteista

 • Sujuva suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito

 • Oma-aloitteellisuutta; pidät haasteista sekä osaat työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin

 • Selkeät suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot sekä hyvät dokumentointitaidot

 • Aktiivisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja kiinnostusta oppimaan uutta.

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme (telia.fi/career) kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Janne Jääskeläinen, puhelimitse 040 514 8616 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi