SYSTEM ENGINEER (2 PAIKKAA)

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme kasvavaan asiantuntijajoukkueeseemme kahta System Engineeriä Helsinkiin. Työssä toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti asiakkaiden IT-ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä. Tarjoamme sinulle paikkaa asiantuntevassa tiimissä, jonka asiakastoiminta on ammattimaista ja osaaminen korkealla tasolla. Työtehtäviisi sisältyy monipuoliset palvelimien ja virtualisointialustojen ylläpito- ja projektitehtävät.

Mitä voit odottaa

  • Telia Cygatessa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja kehittyä.

  • Työskentelet toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi huippuasiantuntijoiden ja merkittävien asiakkaiden kanssa.

  • Työilmapiiri on rento ja innostava, ja pienen yrityksen ketteryys ja ison konsernin edut tulevat samassa paketissa.

  • Halutessasi paikka on oiva ponnahduslauta vaativiin huippuasiantuntijatehtäviin, kuten tässä esimerkissä osoitamme.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on alan tutkinto (Esim. AMK-insinööri) tai olet opintojesi loppusuoralla. Olet kuitenkin jo ehtinyt kerryttää osaamistasi palvelinylläpitotehtävistä vähintään 2-3 vuoden ajalta.

  • Osaamista Windows ja/tai Linux-ylläpitotehtävistä ja virtualisointialustoista

  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito

  • Reipas asiakaspalveluasenne

  • Eduksi katsotaan osaaminen tietoliikenteen (esim. CCNA-opinnot), pilviteknologioiden, palomuurauksen ja kuormantasauksen osalta

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2019. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Mirva Auvinen, puhelimitse 0401580958 tai sähköpostitse mirva.auvinen@teliacygate.fi

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi