SOLUTION CONSULTANT

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme ratkaisukonsulttia Kouvolaan. Ratkaisukonsulttina toimit avainroolissa asiakasrajapinnassa suunnittelemassa, kuvaamassa ja visioimassa tulevaisuuden järjestelmäkokonaisuuksia ja prosesseja. Kommunikoit sujuvasti niin liiketoiminnan kuin teknisten ihmisten kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä ketterien kehitystiimiemme kanssa konsultoimalla niitä ja tuottamalla niille uusia ratkaisukokonaisuuksia työstettäväksi.

Mitä voit odottaa

Työskentelet tiimissä, joka on erikoistunut mm. lohkoketjuteknologiaan, lokianalytiikkaan ja järjestelmäintegraatioihin. Tiimimme tekee useita vaihtelevia asiakasprojekteja, joissa hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan alan uusimpia teknologioita. Tiimimme kasvaa vauhdikkaasti, joten tarvitsemme joukkoomme kaltaisiamme motivoituneita, positiivisia ja avoimella asenteella työskenteleviä asiantuntijoita. Työssäsi pääset halutessasi vaikuttamaan myös toimintamme kehittämiseen kohti SAFen mukaista toimintakulttuuria. Lisäksi tarjoamme sinulle mm. kattavat henkilöstöedut, joustavat työskentelytavat ja viihtyisän työyhteisön.

Tiimiimme jäsenet työskentelevät kolmella paikkakunnalla: Kouvolassa, Lahdessa ja Kotkassa. Työskentelytapamme ovat joustavia, mutta kokoonnumme säännöllisesti yhteen tiimihengen ylläpitämiseksi ja yhtenäisyyden varmistamiseksi. Meille jokainen työntekijä on yksilö, ja panostamme jokaisen kasvuun ja kehittymiseen omien kiinnostusten ja halujen mukaan. Näin uskomme yltävämme parhaaseemme myös tiiminä. Etsimme tällä hetkellä asiantuntijoita useisiin eri tehtäviin, jotka muotoutuvat hakijoiden osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Ennen kaikkea haluamme löytää tiimiimme sopivia henkilöitä, jotka jakavat yhdessä onnistumisen tavoitteen kanssamme.

Odotamme, että sinulla on

  • erinomainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja osien välisiä riippuvuussuhteita

  • kokemusta arkkitehtuurisuunnittelusta

  • ymmärrystä uusista teknologioista

  • kokemusta prosessien kehittämisestä ja kuvaamisesta

  • kokemusta tietojärjestelmien hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä

  • kykyä omaksua uusia teknologioita

  • intoa seurata alan kehitystä

  • hyvät viestintä- ja tiimityötaidot

  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

  • aktiivinen ja positiivinen asenne sekä halua osallistua toimintamme kehittämiseen

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (linkki alla tai telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2019. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Mikko Horto, puhelimitse 050 3133 358 tai sähköpostitse mikko.horto@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi