MANAGER, OPERATIONS MANAGEMENT & DEVELOPMENT

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme palvelutuotanto-organisaatioomme tiiminvetäjää, jonka vastuulla on toiminnan ja prosessien kehitys yhdessä rautaisen asiantuntijatiiminsä kanssa. Esimiehenä vastaat tiimisi ohjaamisesta ja varmistat, että sovitut tavoitteet saavutetaan ja toimintamme laatutaso pysyy korkealla. Yhdessä tiimisi kanssa vastaat palvelutuotannon prosesseista ja niiden kehityksestä tiiviissä yhteistyössä operatiivisten tiimien kanssa. Tehtäviisi kuuluu esimiestyön lisäksi palvelutuotantoon liittyvän kehitystyön johtamista ja priorisointia, yhdessä oman tiimisi ja muiden asiantuntijoiden kanssa uusien toimintamallien luomista ja nykyisten kehittämistä. Olet rakentamassa kokonaisuutta, jossa uskomme yhdessä tekemisen, hyvän johtajuuden ja huippuunsa viritettyjen toimintamallien vaikuttavan merkittävästi hyvän asiakaskokemuksen syntymiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun palvelutuotannon ja asiantuntijatiimien kanssa. Sinulle on tärkeää, että tiimissäsi vallitsee positiivinen ilmapiiri. Tehtävässä itsenäisyys, uuden kokeilu ja rohkea toimeen tarttuminen kuuluvat itsestään selvänä toimenkuvaan.

Tarjoamme sinulle

 • Paikan erittäin osaavassa porukassa, haastavien ja kriittisten asiakasympäristöjen ääreltä, laadukkaan konseptin parissa

 • Innostavan työympäristön

 • Huipputiimin ja -kollegat

 • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä vaikuttaa työnkuvaasi omia vahvuuksiasi hyödyntäen

 • Pienen yrityksen ketteryyden ja ison konsernin edut samassa paketissa

Odotamme, että sinulla on

 • Tehtävään soveltuva tutkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta (AMK tai yliopisto)

 • Ymmärrystä palvelukeskuksen toiminnan perusperiaatteista, työkokemus palvelukeskuksen tai palvelutuotannon parista katsotaan eduksi

 • Palava into toiminnan asiakaslähtöiseen ja systemaattiseen kehittämiseen ja kehitystyön johtamiseen

 • Vahva ymmärrys ja osaamista ITIL-prosesseista, SIAM-maailman tuntemus katsotaan eduksi

 • Tehtävään soveltuva useamman vuoden työkokemus

 • Kokemusta esimiestehtävistä joko linjaesimiehenä tai esimerkiksi projektien tai hankkeiden vetäjänä

 • Kyky suunnitella ja johtaa sekä omaa että tiimisi toimintaa tavoitteiden mukaisesti

 • Vahvaa ihmisten johtamisen kykyä, tahtoa ja näyttöä siinä onnistumisesta, johdat ihmisiä läheltä

 • Kykyä toimia aktiivisena esimiestiimin jäsenenä ja kehittää paitsi omaa tiimiäsi myös koko toiminnetta innovatiivisesti ja rohkeasti

 • Taito viestiä sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi

 • Kykyä oppia työssä ja halua kehittää osaamistasi

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (linkki alla tai telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9.2019. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Hanna Pursiainen puhelimitse 040 541 6246 tai sähköpostitse hanna.pursiainen@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi