CHANGE MANAGER (2 PAIKKAA)

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme palvelutuotantoyksikköömme kahta (2) Change Manageria, jotka toimivat suurimpien palveluasiakkaidemme muutoksenhallinnasta vastaavina asiantuntijoina. Tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö sekä asiakkaan että sisäisten tiimiemme ja kolmansien osapuolien kanssa. Roolissasi viestintä ja ihmisten välinen vuorovaikutus on keskeisessä roolissa. Hyvät priorisointi- ja koordinointitaidot tulevat myös tarpeeseen. Toimit osana asiakkuustiimiämme ja huolehdit omalta osaltasi siitä, että pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme. Roolissasi itsenäinen tekeminen ja tiimityöskentely vuorottelevat tilanteen mukaan, joten rohkea toimeen tarttuminen kuuluu itsestään selvänä asiana päivittäisiin työtehtäviin.

Mitä voit odottaa

 • Mielenkiintoista tekemistä huipputiimissä, haastavien ja kriittisten asiakasympäristöjen ääreltä, laadukkaan konseptin parissa

 • Innostavaa työympäristöä

 • Mahdollisuutta kehittää ja kehittyä omia vahvuuksiasi hyödyntäen

 • Pienen yrityksen ketteryyttä ja ison konsernin etuja samassa paketissa

Odotamme, että sinulla on

 • Insinööritason osaamista tai vastaavaa kokemusta tietoverkoista, tietoturvasta ja konesalipalveluista

 • Työtehtäviin verrattavaa työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta

 • Kykyä koordinoida ja priorisoida laajojakin muutoksia ymmärtäen niiden riskit ja vaikutukset asiakkaan liiketoiminnan kannalta

 • Kokemusta ITIL-prosesseista (etenkin muutoksenhallinta), SIAM-maailman tuntemus katsotaan eduksi.

 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot

 • Aktiivinen, oma-aloitteinen ja reipas ote tekemiseen

 • Ymmärrystä palvelukeskuksen toiminnan perusperiaatteista. Työkokemus palvelukeskuksen tai palvelutuotannon parista katsotaan eduksi

 • Hyvät kommunikointi-, dokumentointi- ja raportointitaitot (suomi/englanti)

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (linkki alla tai telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9.2019. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Alex Nylund puhelimitse 050 367 0962 tai sähköpostitse alex.nylund@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi