SERVICE LINE MANAGER

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Palvelutuotannon esimiehenä toimit operatiivisena kapellimestarina asiakkaidemme SIAM-monitoimittajaympäristöjen konesali-, verkko- ja tietoturvapalveluiden parissa. Vastaat osaltasi tuotannon päivittäisestä ohjaamisesta ja varmistat, että kaikki prosessit ja tukitasot toimivat saumattomasti yhteen. Toimit tiiviissä yhteistyössä palvelutuotannon sidosryhmien kanssa sekä asiakkaiden eskalaatiopisteenä. Tehtävä on vahvasti operatiivinen: seuraat ja vastaat siitä, että palvelulupauksemme toteutuvat. Edistät sekä oman tiimisi sisäistä että tiimien välistä yhteistyötä ja luot osaltasi korkean suorituskyvyn kulttuuria. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissakin toimissa. Esimiehenä vastaat tiimistäsi kokonaisuutena, sekä heidän hyvinvoinnistaan että tuloksesta - yksin ei tätäkään tarvitse tehdä, vaan myös esimiehellä on tiimi tukenaan.

Mitä voit odottaa

Tarjoamme sinulle paikan erittäin osaavassa porukassa, haastavien ja kriittisten asiakasympäristöjen ääreltä, laadukkaan konseptin parissa. Pääset haasteelliseen rooliin, jossa työtäsi arvostetaan. Sinulla on aito mahdollisuus kehittää ja kehittyä haastavien asiakasympäristöjen ja asiantuntevien kollegoiden kanssa! Tiimisi koostuu huippuammattilaisista, joiden kanssa on ilo työskennellä.

Odotamme, että sinulla on

 • Tehtävään soveltuva koulutus tekniseltä tai kaupalliselta alalta (esimerkiksi insinööri AMK tai DI)

 • Esimieskokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta

 • Syvällinen ITIL/SIAM-tuntemus

 • Laaja-alainen ymmärrys tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuista

 • Kokemusta palvelutuotannossa toimimisesta vähintään muutaman vuoden ajalta

 • Kykyä oppia työssä

 • Analyyttinen asenne, looginen ajattelukyky ja ongelmanratkaisutaitoja

 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät koordinointitaidot

 • Hyvät dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi

 • Erittäin hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluasenne

 • Hyvät esimies- ja johtamistaidot

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (linkki alla tai telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2019. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Hanna Pursiainen puhelimitse 040 541 6246 tai sähköpostitse hanna.pursiainen@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi