KEY ACCOUNT MANAGER

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme kasvavaan myyntijoukkueeseemme voitontahtoista ja yhteistyötä rakentavaa Key Account Manageria Helsinkiin. Tehtävänäsi on uusien asiakkaiden hankinta, uusmyynti sekä sinulle nimettyjen asiakkuuksien yhteistyön kehittäminen. Tehtävässä onnistuminen vaatii sekä teknistä että kaupallista osaamista. Tarjoamme sinulle paikkaa dynaamisessa tiimissä, jonka asiakastoiminta on ammattimaista ja osaaminen korkealla tasolla.

Odotamme, että sinulla on

  • Vahvat näytöt onnistuneesta myyntityöstä

  • Kyvykkyyttä suunnitelmallisuuteen tavoitteiden saavuttamiseksi

  • Halu kehittää osaamistasi jatkuvasti

  • Hyvät verkostoitumistaidot kaikilla organisaatiotasoilla

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Mitä voit odottaa

Telia Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, modernit työvälineet sekä joustavat mahdollisuudet tehdä töitä paikkariippumattomasti. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus (palkkatoiveineen) rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Pasi Haahti, puhelimitse 040 526 8526 tai sähköpostitse pasi.haahti@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi