AZURE SPECIALIST

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme Azure-asiantuntijoita Helsinkiin. Tässä roolissa vastaat pilviratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä Telia Cygaten muiden yksiköiden kanssa. Asiakastyön lisäksi olet avainroolissa kehittämässä nykyisiä ja tulevia palveluitamme julkiseen pilveen, unohtamatta yksityis- ja hybridipilvi-ympäristöjä. Olet myös osaltasi vastaamassa haastavista transitio- ja migraatioprojekteista, joissa pääset hyödyntämään laaja-alaista kokemustasi mm. Microsoft infran osalta.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työsuhde-etuja ja modernit työn tekemisen tavat. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Teknisesti olet taitava ja can do -asenteella tartut koviinkiin haasteisiin. Hektisessä arjessa toimit luontevasti ja paineesta saat virtaa hoitaa homman maaliin. Kehität osaamistasi aktiivisesti, omaksut uudet asiat nopeasti ja seuraat alan kehitystä myös vapaa-ajallasi. Taustaltasi olet esimerkiksi Microsoft infra -asiantuntija.

Vaikka arvostamme alan sertifiointeja ja koulutusta, niin yli kaiken menee osaaminen, kokemus ja näytöt mielellään useammankin seuraavan asian parista:

 • Microsoft Azure IaaS & PaaS

 • Windows Server, Active Directory/Directory Services, Azure AD, Azure AD Connect, PKI, PowerShell

 • Linux

 • Automaatio esim. Terraform, Chef, Puppet, Ansible

 • Azure monitorointi- ja hallintaratkaisut

 • REST API

 • Tietoliikenne ja tietoturva

 • IAM -ratkaisut

 • Microsoft O365

 • Virtualisointi; Vmware & Hyper-v

 • Microsoft Azure Stack

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme (painike alla tai telia.fi/career) kautta mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 15.9.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Ville Eestilä, puhelimitse 09 6138 9227 tai sähköpostitse ville.eestila@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi