OFFERING MANAGER, PRODUCT SUPPORT SERVICES

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden sekä ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan palveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme Offering Manageria MSP Offering -yksikköömme vastaamaan laite- ja ohjelmistotukipalveluiden (Product Support -palvelut) kaupallisesta menestyksestä. Yksikkömme vastaa liiketoiminnan kannattavuudesta ja kehittämisestä. Kehittämme tuotteistettuja palveluita, olemme yhteydessä asiakkaisiin yhdessä myynnin kanssa sekä hoidamme palveluihin liittyviä päämiessuhteita. Product Support -palvelumme pitää sisällään mm. Service Deskimme apua vikatailanteissa, varalaitteiden toimittamista sovitulla vasteajalla tai asiakkaan luona tehtäviä laitevaihtotöitä Suomessa ja lähialueilla.

Roolissasi:

 • Vastaat olemassa olevien palveluiden ylläpidosta ja jatkokehityksestä yhdessä Telia Cygaten ja Telian asiantuntijoiden kanssa

 • Tuet palveluiden myyntiä kouluttamalla, osallistumalla tarjousten tekemiseen sekä itse myyntityöhön asiakkaalla

 • Teet yhteistyötä laitevalmistajien, alihankkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa

 • Vedät ja osallistut palveluiden toimittamiseen ja tuottamiseen liittyviin kehitysprojekteihin yhdessä muun tiimin kanssa

 • Osallistut omalla panoksellasi liiketoiminta-alueen kehitykseen ja uusien palvelukonseptien tuotteistamiseen.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, modernit työvälineet sekä joustavat mahdollisuudet tehdä töitä paikkariippumattomasti.

Odotamme, että sinulla on:

 • Kokemusta palveluliiketoiminnasta, esim. tarjoamanhallinnan tai myynnin parissa

 • Intoa ja energiaa oppia uutta ja kehittää asioita

 • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta

 • Luontaista kiinnostusta kaupalliseen menestykseen ja samalla silmää yksityiskohtiin teknisellä toimialalla

 • Saumatonta kykyä asioiden organisointiin ja työskentelyyn eri sidosryhmien kanssa

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta myös itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen

 • Osaaminen ja kokemus Support-palveluista joko laiteylläpitopalveluiden tai ohjelmistotukipalveluiden osalta katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille näköisesi työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.8.2019. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, toimithan siis nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Antti Rajala 5.7. saakka. Tavoitat Antin puhelimitse 040 539 6900 ja meilitse antti.rajala@teliacygate.fi.

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi