SOC SERVICE MANAGER

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate, Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme kasvavaan ja strategisesti tärkeään toimintaamme SOC Service Manageria Telia Cygate Security Operations Center (SOC) -yksikköömme Helsingin toimipisteeseemme. Telia Cygaten kehittämä Telia Advanced SOC -palvelukokonaisuus on osa kansainvälistä Telia SOC -perhettä. Tehtävänämme on keskittyä syvällisesti tietoturvauhkien ehkäisemiseen, tietoturvapalveluiden kehittämiseen sekä tietoturvapoikkeamien hallintaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Taustatukena meillä on globaalit Telia Companyn resurssit ja aktiiviset TeliaCERT- ja Cyber Intelligence -tiimit.

Mitä voit odottaa

SOC Service Managerina vastaat nimettyjen asiakkaiden SOC palvelusta, kehittämisestä sekä asiakkaan kyberturvallisuuden kehittämisestä. Toiminta on enemmän taktista asiantuntijatyötä, mutta voit osallistua kriittisimmissä poikkeamissa ja tapahtumissa myös operatiiviseen työskentelyyn. Tehtävässä olet mukana uusien asiakkuuksien hankinnassa ja käyttöönotossa erilaisissa asiantuntijarooleissa. Toiminnan tukena sinulla on myös erillinen operatiivinen SOC -yksikkö, kokenut kehitys- ja projektiyksikkö sekä muut palvelupäälliköt. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa hyödynnetään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa. Työhön liittyy myös jatkuva tietoturvateknologioiden, prosessien ja osaamisen kehittäminen. Avoinna oleva paikka on yksi mielenkiintoisimmista näköalapaikoista kyberturvan alalla.

Odotamme sinulta

 • Sinulla on kokemusta ICT-palvelunhallinnasta ja palveluiden toimittamisesta

 • Olet toiminut erilaisissa rooleissa tietoturvan parissa (esim. tietoturvapäällikkö, -asiantuntija, -konsultti tai SOC-analyytikko)

 • Sinulla on kokemusta auditoinneista ja vaatimuskehikoista (Vahti, ISO2700x, Katakri, PCI-DSS, ITIL...)

 • Tietoturvan erilaiset teknologiat ja akronyymit ovat sinulle tuttuja, kuten SIEM, IDS/IPS, EPP/EDR, verkkoteknologiat, palomuurit jne.

 • Halua kehittää toimintamalleja ja prosesseja eri sidosryhmien kanssa

 • Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja (suomi ja englanti) ja kokemusta ITSM-järjestelmistä

 • Analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

 • Äärimmäistä innostuneisuutta hallinnollista sekä teknistä tietoturvallisuutta ja tietoturva-alaa kohtaan

Katsomme eduksi myös:

 • Yleiset tietoturva-alan ja valmistajien sertifioinnit (esim. CISSP, CISM, CCSP)

 • Kokemuksen SAFe-kehitysmallista

 • Kokemuksen yhteistyöstä viranomaisten (esim. NCSC-FI) kanssa

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille näköisesi työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mieluiten jo kesäkuussa ennen lomasesongin alkua, mutta viimeistään 11.8.2019. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten sinun kannattaa toimia nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Antti Jääskeläinen, puhelimitse 045 657 6824 tai sähköpostitse antti.jaaskelainen@teliacygate.fi.

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi