CYBERSECURITY PROFESSIONAL (2 OSAAJAA)

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate, Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Telia Cygaten kyberturva-asiantuntijana saat mahdollisuuden työskennellä alan johtavien teknologioiden sekä kokeneiden sinua tukevien asiantuntijoiden ja konsulttien kanssa. Olemme kehittäneet pitkälle vietyjä kyberturvapalveluja (SOC, Security Operations Center) useiden vuosien ajan ja kyvykkyytemme suojata asiakkaidemme kriittisiä palveluita, prosesseja ja resursseja on hyvin korkealla tasolla. Seuraamme jatkuvasti alan tuoreimpia uhkia ja trendejä, joiden kautta palvelujamme kehitetään päätelaitteista monipolisesti aina verkon reunoille asti.

Roolissasi suunnittelet, toteutat, ylläpidät ja kehität erilaisia SIEM-, lokienhallinta- ja kybertilannekuvapalveluja, jotka toimivat kyberpuolustuksen keskiössä. Tehtävän kautta sinulla on mahdollisuus auttaa asiakkaitamme suojautumaan kehittyneitä tietoturvauhkia vastaan sekä saavuttamaan mm. GDPR-tietosuoja-asetuksen kautta asetettuja vaatimuksia.

Haemme tällä hetkellä kahta uutta hyvällä asenteella varustettua huippuasiantuntijaa. Olet joko urasi alkuvaiheessa oleva tai jo pidemmälle edennyt kyberturvan osaaja. Työntekopaikkana on Helsingin tai Tampereen toimipisteemme.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate on kyberturvapalveluiden tuottajana tunnettu ja luotettu toimija sekä haluttu työnantaja hyvine työsuhde-etuineen. Osaamisemme ja kokemuksemme kautta pystymme tarjoamaan sinulle haasteellisia ja yhteiskunnalle merkittäviä tehtäviä, mainion kasvualustan alan huippuasiantuntijaksi ja mielekkään työympäristön alan muiden huippuasiantuntijoiden keskuudessa. Oman kehittymisesi ohella pääset kehittämään ja tuotteistamaan kyberturvapalveluitamme sekä sitä kautta vaikuttamaan laajemmin palvelutarjontaamme. Kuvatun roolin mukaisten tehtävien lisäksi pystymme tarjoamaan sinulle myös muita osaamisen kehittämiseen liittyviä tehtäviä erilaisten asiakas- ja kehitysprojektien kautta.

Odotamme, että sinulla on

  • osaamista ja ymmärrystä erilaisista tietoturvateknologioista ja arkkitehtuureista

  • tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto)

  • kokemusta IT-palveluiden kehittämisestä tai palvelutuotannon rakentamisesta

  • itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä äärimmäistä innostuneisuutta tietoturva-alaa kohtaan

  • asiakaspalveluotetta ja monipuolista teknistä ongelmanratkaisukykyä

  • hyvää vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä kykyä työskennellä ryhmässä

  • erityistä mielenkiintoa tietoturvatapahtumien ja lokitietojen hallintaa sekä siihen liittyviä teknologioita kohtaan, kuten SIEM, Endpoint Protection, Endpoint Detection and Response, IDS/IPS jne.

  • mielenkiintoa ja ymmärrystä pilvipohjaisista tietoturvaratkaisuista (erityisesti Microsoft Office365 ja Azure)

  • ymmärrystä ja kokemusta virtualisoinnista

  • ymmärrystä ohjelmoinnista ja API-rajapintojen hyödyntämisestä (skriptaus, regex)

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian jo mieluiten ennen kesälomien alkua, kuitenkin viimeistään 11.8.2019. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten sinun kannattaa toimia nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Antti Jääskeläinen, puhelimitse 045 657 6824 tai sähköpostitse antti.jaaskelainen@teliacygate.fi

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi