CYBER SECURITY ANALYST

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate: Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme tietoturva-analyytikkoa Telia Advanced Security Operations Center (SOC) yksikköömme. Telia Cygaten kehittämä Telia Advanced SOC -palvelukokonaisuus on osa kansainvälistä Telia SOC -perhettä. Tehtävänämme on keskittyä syvällisesti tietoturvauhkien ehkäisemiseen, tietoturvapalveluiden kehittämiseen sekä tietoturvapoikkeamien hallintaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Taustatukena meillä on globaalit Telia Companyn resurssit ja aktiiviset TeliaCERT- ja Cyber Intelligence -tiimit. Olemme kumppani, joukkuepelaaja ja kriittinen osa asiakkaamme työkalupakkia taistelussa kyberrikollisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta haittaavia uhkia vastaan.

Työmuoto on vuorotyötä ja vuorot tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa vuorolistan mukaisesti Telia Cygaten Helsingin toimipisteessä. Tämä tarkoittaa pitempiä päiviä, mutta myös pidempiä vapaita.

Mitä voit odottaa

Teknisenä SOC Analyst -asiantuntijana vastaat tietoturvatapahtumien analysoimisesta, dokumentoimisesta, niihin reagoimisesta ja korjaavien toimenpiteiden suunnittelusta ja/tai toteuttamisesta. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa. Työhön liittyy myös jatkuva tietoturvateknologioiden sekä näiden hälytyssääntöjen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa teknistä osaamista (insinööritaso) ja kiinnostusta yleisistä tietoturvanhallinta- ja valvontatehtävistä

  • Osaamista erilaisista käyttöjärjestelmistä ja niihin liittyvistä hyväksikäyttömenetelmistä (Unix / Linux / Windows)

  • Analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

  • Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja (suomi/englanti)

  • Äärimmäistä innostuneisuutta teknistä tietoturvallisuutta ja tietoturva-alaa kohtaan!

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta alla olevasta linkistä tai osoitteessa telia.fi/career mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Martti Kitunen, puhelimitse 040 825 37 26 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi