ASIANTUNTIJA OHJELMISTOTUKEEN

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme Suomen aurinkoisimpaan paikkaan Kouvolaan palveluhenkisiä ja kehittymishaluisia teknisen ohjelmistotuen ammattilaisia. Työssäsi käsittelet ja ratkaiset asiakkaidemme tukipyyntöjä, toteutat asiakasohjelmistoihin ja -ympäristöihin liittyviä palvelu- ja muutospyyntöjä sekä huolehdit asiakasohjelmistojen toiminnan valvonnasta ja ylläpidosta. Työskentelet osana asiantuntijatiimiämme, joka ammattitaitoisella asiakaspalvelullaan ja huippuosaamisellaan tarjoaa asiakkaillemme parhaan palvelukokemuksen. Työssä pääset mukaan ohjelmistojen jatkuvien palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Mitä voit odottaa

Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon ja innostavan työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja kehittyä. Työskentelet nykyaikaisten ohjelmistoratkaisujen parissa alasi huippuasiantuntijoiden ja merkittävien asiakkaiden kanssa.

Odotamme, että sinulla on

  • ICT-alan koulutus/tutkinto tai vastaava osaaminen

  • työkokemusta vastaavista tehtävistä

  • kokemusta IT-palvelunhallinnan prosesseista ja järjestelmistä

  • hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot (suomeksi ja englanniksi)

  • reipas asiakaslähtöinen palveluasenne

  • hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti

Eduksi katsomme osaamisen käyttövaltuus- ja identiteetinhallintajärjestelmistä, SSO-ratkaisuista, Windows-palvelimista, SQL-tietokannoista sekä LDAP-protokollista (esim. Active Directory).

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa  Tanja Koivumäki, puhelimitse +358 40 749 3108 tai sähköpostitse tanja.koivumaki@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.03.2019.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi