KESÄTYÖ: TESTAUSAUTOMAATIOKEHITTÄJÄ

Oletko urasi alussa oleva idearikas, huolellinen ja aikaansaava ohjelmistokehittäjä tai ohjelmoinnista kiinnostunut testaaja? Tartut ennakkoluulottomasti haasteisiin, työskentelet mieluummin tiimissä kuin yksinäisenä sutena ja motivoidut tehtäviesi valmiiksi saattamisesta. Jos tunnistit kuvauksesta itsesi etsimme juuri sinua täydentämään ohjelmistokehitystiimiämme!

Rakennamme identiteetin ja käyttövaltuushallinnan haasteisiin pureutuvaa Telia United Identity-tuotetta, jonka asiakkaita ovat Suomen ykkösrivin yritykset ja organisaatiot. Joukkomme koostuu alamme ehdottomista huipuista ja tarvitsemme kesäksi vahvistusta riveihimme Kouvolaan kehittämään testausautomaatiota. Etsimme työelämässä aloittelevaa ohjelmistokehittäjää tai -testaajaa ja tarjoamme urallesi lentävän lähdön näköalapaikalla ohjelmistokehityksen kärjessä.

Tarjoamme kokoaikaista (37,5 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2019 Kouvolaan.

Testausautomaatiokehittäjänä pääset muun muassa:

  • Suunnittelemaan automaattisesti suoritettavia testitapauksia

  • Implementoimaan testitapauksia Robot Frameworkillä (skriptausta/ohjelmointia)

  • Osallistumaan suorituskykytestien kehitykseen

  • Ylläpitämään ja kehittämään jatkuvaan integraatioon liittyviä prosesseja

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että opit kesätyössäsi testausautomaation suunnittelua, toteutusta ja dokumentointia sekä saat myös kokemusta muista ohjelmistokehitykseen liittyvistä tehtävistä. Työ on valmiina odottamassa tekijäänsä, joten pääset nopeasti työhön kiinni ja kesän varttuessa pystyt työskentelemään itsenäisesti yhtenä tiimin jäsenenä. Liiketoimintamme kasvu vaatii uusia tekijöitä ja kesätyön kautta sinulle aukeaakin mahdollisuus työskennellä tiimissämme myöhemminkin.

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

  • On IT-alan opintojen loppuvaiheessa

  • On kiinnostunut skriptauksesta ja ohjelmoinnista

  • Omaksuu nopeasti tehtäväkenttänsä ja nauttii tiimityöskentelystä

  • On huolellinen ja vie laadukkaasti loppuun aloittamansa työn, dokumentoi tehtävänsä

  • On analyyttinen, ei epäröi esittää ajatuksiaan ja osaa perustella ne

  • On utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Me työskentelemme arkisin liukuvasti klo 7 ja 17 välissä. Päätoimipaikkamme on Kouvola, mutta osa tiimistämme työskentelee Lahdessa ja Kotkassa. Pyrimme tapaamaan viikoittain koko tiimin voimin Kouvolassa. Työskentelet päivittäin ohjaajasi kanssa ja tärkeä osa työtäsi on tiedonvaihto muiden tiimin jäsenten kanssa siitä, mitä sinun tulee tehdä kuin myös tieto muille siitä, mitä olet jo tehnyt. Pääosan työajastasi käytät testausautomaation kehityksen parissa, mutta pääset myös tutustumaan ohjelmistokehityksen sekä testauksen eri osa-alueisiin.

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 17.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Riikka Mänttärille ja kysyä lisää tehtävästä, p. 050 374 9904 arkisin klo 9-15.

#teliakesä #VKD19