KESÄTYÖ: OHJELMISTOTESTAAJA

Haaveiletko urasta laadunvarmistuksen parissa? Oletko innokas, aikaansaava ja huolellinen tiimipelaaja? Tartut ennakkoluulottomasti haasteisiin ja motivoidut tehtävien valmiiksi saattamisesta. Jos tunnistit kuvauksesta itsesi etsimme juuri sinua täydentämään testaustiimiämme!

Rakennamme identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan haasteisiin pureutuvaa Telia United Identity-tuotetta, jonka asiakkaita ovat Suomen ykkösrivin yritykset ja organisaatiot. Joukkomme koostuu alamme tinkimättömistä ammattilaisista ja tarvitsemme kesäksi vahvistusta tiimiimme Kouvolaan, Lahteen tai Kotkaan. Etsimme työelämässä aloittelevaa ohjelmistotestaajaa ja tarjoamme näköalapaikan laadunvarmistuksessa sekä huipputiimin tuen urasi alkutaipaleella.

Tarjoamme kokoaikaista (37,5 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2019 KouvolassaLahdessa tai Kotkassa.

Testausautomaatiokehittäjänä pääset muun muassa:

  •  Suunnittelemaan testitapauksia

  •  Testaamaan sekä manuaalisesti että testiautomaation avulla

  •  Osallistumaan testauksen kehittämiseen

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että opit kesätyössäsi paljon laadunvarmistuksesta. Työ on valmiina odottamassa tekijäänsä, joten pääset nopeasti työhön kiinni ja kesän edetessä pystyt työskentelemään itsenäisesti yhtenä tiimin jäsenenä. Liiketoimintamme kasvu vaatii uusia tekijöitä ja kesätyön kautta sinulle aukeaakin mahdollisuus työskennellä tiimissämme myöhemminkin.

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

  • On IT-alan opintojen loppuvaiheessa

  • On kiinnostunut testauksesta ja laadunvarmistuksesta

  • Omaa hyvät kommunikaatiotaidot

  • Omaksuu nopeasti uusia asioita ja nauttii tiimityöskentelystä

  • On huolellinen ja vie laadukkaasti loppuun aloittamansa työn

  • On analyyttinen, ei epäröi esittää ajatuksiaan ja osaa perustella ne

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Me työskentelemme arkisin liukuvasti klo 7 ja 17 välissä. Työskentelet päivittäin ohjaajasi kanssa ja tärkeä osa työtäsi on tiedonvaihto muiden tiimin jäsenten kanssa. Pääosan työajastasi käytät testauksen parissa, mutta pääset myös tutustumaan automaatiotestaukseen sekä testauksen eri osa-alueisiin.

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Pia Savolaiselle ja kysyä lisää tehtävästä, p. 044 978 9915 arkisin klo 9-15.

#teliakesä #VKD19