ICT SPECIALIST

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme kasvavaan asiantuntijajoukkueeseemme tietoliikenneosaajia Helsinkiin. Työssä toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti asiakkaiden IT-ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä. Tarjoamme sinulle paikkaa asiantuntevassa tiimissä, jonka asiakastoiminta on ammattimaista ja osaaminen korkealla tasolla. Halutessasi paikka on oiva ponnahduslauta vaativiin huippuasiantuntijatehtäviin, kuten tässä esimerkissä osoitamme.

Odotamme, että sinulla on

  • Alan tutkinto (esim. AMK-insinööri) tai olet opintojesi loppusuoralla. Olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi työelämässä tai olet vasta aloittamassa uraasi.

  • Innokkuutta oppia uutta ja positiivinen asenne

  • Valmius tehdä työtä 12 tunnin työvuoroissa, joiden ansiosta pääset nauttimaan useammista vapaapäivistä

  • Tietoliikenne- ja/tai palvelinosaamista työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi CCNA-tasolla sekä osaamista Windows/Linux-ylläpidosta ja virtualisointialustoista

  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito

  • Reipas asiakaspalveluasenne

  • Eduksi katsotaan myös osaaminen palomuureista, kuormantasaajista ja skriptauksesta

Tarjoamme sinulle

Meillä Telia Cygatessä on vahva arvopohja ja saamme aikaan tuloksia. Täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja kehittyä. Työskentelet toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi huippuasiantuntijoiden ja merkittävien asiakkaiden kanssa. Työilmapiiri on rento ja innostava, ja pienen yrityksen ketteryys ja ison konsernin edut tulevat samassa paketissa.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus viimeistään 11.3.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveen. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja meillä työskentelystä antaa Mirva Auvinen puhelimitse 040 158 0958 tai sähköpostitse mirva.auvinen@teliacygate.fi.