PRODUCT OWNER

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme nyt Product Owneria CIO Office-yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen järjestelmäkokonaisuuden kehityksestä ja ylläpidosta. Product Ownerina vastaat nimetyn järjestelmäkokonaisuuden toiminnasta ja kehittämisestä.

Tehtävässä toimit rajapintana eri sidosryhmien välillä ja työskentelet yhteistyössä muiden Product Ownereiden kanssa. Tavoitteenasi on myös kehittää käyttämäämme toimintamallia ja sitä kautta tehostaa yhteistyötä eri organisaation osien välillä. Rinnallasi toimii joukko järjestelmäasiantuntijoita sekä arkkitehtejä, joilta saat teknistä taustatukea tehtäviesi hoitamiseen. Ympäristömme ei ole koskaan valmis, eli kehitettävää löytyy aina. Olemme rakentaneet teknisen ja toiminnallisen ympäristön, joka on avoin muutoksille ja uusille ideoille.

Mitä voit odottaa?

Telia Cygate on arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaisella on mahdollisuus näyttää osaamisensa. Työnantajana tarjoamme puitteet kehittymiseen ja tekemisen kautta avautuu tyypillisesti uusia ajatuksia myös omista tavoitteista. Telia Cygate pitää työntekijöistään huolta tarjoamalla tavallisten työsuhde-etujen lisäksi mm. joukon erilaisia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja. Telian tytäryhtiössä Telia Cygatessa käytössäsi on suuren konsernin edut ja uramahdollisuudet.

Tarjoamassamme tehtävässä tarvitaan omaa halua ja aktiivisuutta hoitaa asiat kuntoon. Tiimistämme löytyy sanavalmiita asiantuntijoita, sekä introvertteja osaajia. Meitä yhdistää positiivinen asenne ja rento ilmapiiri, johon sinäkin voisit sopia. Opimme virheistämme ja juhlimme onnistumisia porukalla.

Odotamme, että sinulla on:

  • Kokemusta kehittämisen toimintamalleista sekä hankejohtamisesta

  • Kokemusta projektin hallinnasta

  • Kykyä hahmottaa isoja järjestelmäkokonaisuuksia

  • Oma-aloitteisuutta, halua ja aktiivisuutta hoitaa asioita päättäväisesti eteenpäin

  • Kyky dokumentoida selkeästi asioita yhteisten pelisääntöjen mukaisesti

  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Tehtävä ei vaadi syvempää teknistä osaamista, mutta toimialamme mukaisesti tehtävien hoitamista helpottaa merkittävästi ja katsomme eduksi, mikäli pystyt omaksumaan uusia järjestelmiä ja ymmärrät niiden muodostamia kokonaisuuksia liiketoiminnan kannalta.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen. 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.3.2019

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Mikael Lahtonen, puhelimitse 044 358 4380 tai sähköpostitse mikael.lahtonen@teliacygate.fi. 

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi