TECHNICAL SPECIALIST

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme Technical Specialistia Security Services -tiimiimme Jyväskylään. Security Services -tiimi ylläpitää ja kehittää yritysasiakkaiden tietoturvapalveluita.

Asiantuntijana vastaat palveluiden ylläpidosta ja niiden muutoksista ja kehityksestä yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa. Olet aidosti kiinnostunut teknisestä tietoturvasta ja järjestelmien ylläpidosta, ja tässä työssä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi. Työ on pääsääntöisesti klo 8-16, mutta sinulla on valmius toimia myös päivystysvuoroissa normaalin työajan ulkopuolella.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ihmisenä sekä ammattilaisena. Meillä olet mukana rakentamassa parasta ICT-kumppania asiakkaillemme. Tulet työskentelemään toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi parhaiden huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Odotamme, että sinulla on vahvuuksia näillä alueilla:

  • Hyvä yleiskäsitys tietoturva- ja tietoliikenneratkaisuista

  • Osaamista / kokemusta sähköposti- ja nimipalvelu (DNS) protokollista / reitityksestä erityisesti Deltagon-, Ironport- ja Arbor-ympäristöissä

  • Osaamista palomuuri- ja VPN-ratkaisujen ylläpidosta, kuten CheckPoint, Palo-Alto, Pulse Secure, Cisco Systems

  • Osaamista tietoliikennereitityksestä ja reititysprotokollista mm. BGP ja OSPF

  • Osaamista erilaisista käyttöjärjestelmistä (Unix / Linux / Windows)

  • Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi

  • Analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

  • Eduksi katsotaan osaamista virtualisointiratkaisuista

Lisäksi arvostamme kokemusta tekniikoista ja tuotteista PKI,LDAP/Active Directory/VMWare.

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme (linkki alla tai telia.fi/career) kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Sakari Koikkalainen 040 767 1060 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi