TECHNICAL SERVICE MANAGER

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme kasvavaan joukkueeseemme yhteistyötä rakentavaa asiakasrajapinnan ammattilaista Helsinkiin. Tehtävänäsi on sinulle nimettyjen asiakkuuksien infraympäristöjen kehittäminen, jatkuvan palvelun laadun varmistus, sekä kaupallinen yhteistyö asiakkuuteen nimetyn Key Account Managerin kanssa. Tehtävässä onnistuminen vaatii IT-palveluhallinnan, tai IT-palvelutuotannon, sekä teknistä että kaupallista ymmärrystä. Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa itsenäiset palveluhallinnan ammattilaiset tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan ja kokemustaan kollegoilleen.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista ja itsenäistä asiakastyötä, ja samalla kasvattaa osaamistasi alan johtavassa ICT-yrityksessä.

 • Asiantuntevan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää IT-palveluhallintaa eteenpäin.

 • Pienen yrityksen ketteryyden ja tempon, mutta ison talon edut.

Odotamme, että sinulla on

 • Kokemusta ja näyttöjä asiakaspalvelusta, asiakastyöstä tai asiakkuuksien kehittämisestä

 • Vähintään ammattikorkeakoulutasoinen IT-tutkinto tai vastaavat taidot joltain seuraavalta osa-alueelta: konesalipalvelut, verkkopalvelut tai tietoturvapalvelut

 • ITIL Foundation -tutkinto tai vastaava osaaminen

 • Kykyä johtaa itse omaa työtäsi ja suunnitelmallisuutta tavoitteiden saavuttamiseksi

 • Sekä suurien kokonaisuuksien ymmärrys että kyky laittaa myös yksityiskohdat kuntoon

 • Halu kehittyä ja oppia uutta nopeatempoisella IT-alalla

 • Hyvät viestintätaidot sekä suomeksi, että englanniksi, mukaan lukien ammattisanasto

 • Halu ja kyky ratkaista asiakkaan ongelmia sekä tehdä päätöksiä

 • Sinnikkyyttä ja halua hypätä kyytiin

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (linkki alla tai telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 27.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Sini Lahti, puhelimitse 040 5822 762 tai sähköpostitse sini.lahti@teliacygate.fi

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi