JUNIOR ICT SPECIALISTS

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Työssä toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti Telia Cygaten asiakkaiden IT-ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä.

Haemme tehtävään useampia Junior ICT Specialisteja.

Tarjoamme:

 • Tilaisuuden työskennellä toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi huippuasiantuntijoiden ja merkittävien asiakkaiden kanssa

 • Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja kehittyä

 • Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, jolla on vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan

 • Avoimen ja rennon työympäristön sekä pienen yrityksen ketteryyden ja ison konsernin edut, jotka tulevat samassa paketissa

 • Oivan ponnahduslaudan vaativiin huippuasiantuntijatehtäviin. Lue lisää Eemelin upeasta uratarinasta tästä

Työtehtävä

 • Asiakasrajapinnassa IT-ammattilaisten kanssa kommunikointi

 • Vianhallinta, palvelupyyntöjen toteutus ja muutoksenhallinta

Odotamme, että sinulla on

 • Tietoliikenne-osaamista opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta

 • Alan opintoja (esim. AMK-insinööri) suoritettu ml. CCNA-kurssit

 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Ja olet

 • Asiakaspalveluhenkinen

 • Oma-aloitteinen

 • Hyvä tiimipelaaja

Eduksi katsotaan myös kokemus asiakaspalvelusta, palomuureista, kytkimistä, kuormantasaajista tai muista verkkolaitteista ja skriptauksesta.

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Muuta tietoa tehtävästä

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Vakituinen

Työaika: Arkisin klo 8:00-16:00

Sijainti: Helsinki, Perkiöntie 2, 00620 Helsinki

Yhteystiedot

Löydät hakulinkin ilmoituksen alalaidasta. Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää sähköpostitse Academic Workille (krs03@academicwork.fi), jossa Matti Lehtinen tai hänen kollegansa Academic Workin rekrytointitiimistä vastaavat kysymyksiisi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15033147.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi