PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Haluatko osaksi huipputiimiä, jossa pääset eturivin paikalta huolehtimaan asiakkaidemme laajojen IT-ympäristöjen kehittämisestä? Pidätkö vastuullisista, haastavista ja monipuolisista työtehtävistä?

Etsimme kokenutta hanketason projektipäällikköä Project Management Office -tiimiimme Helsinkiin. Telia Cygaten Projektitoimisto vastaa asiakastoimitusprojekteista ja transitioprojekteista Telia Cygaten tuotantoon. Teemme tietoturvaan, verkkoihin ja datacentereihin liittyviä projekteja. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Tarjoamme ympärillesi hyvän tiimin, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen, sekä alan huippuasiantuntijat toteuttamaan kanssasi asiakaslupauksia. Lisäksi tarjoamme haastavan, mutta kehittävän näköalapaikan IT-maailmaan ja uuden teknologian ratkaisuihin.

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluvat kokonaisprojektisuunnitelmien tekeminen, osaprojektisuunnitelmien ohjaaminen, projektien kustannusarvioiden ja tavoitteiden määrittely, niiden seuraaminen sekä raportointi ohjausryhmille, asiakkaille ja Telia Cygaten edustajille. Projekteissa palveluita ja ratkaisuja toimitetaan asiakkaiden konesaleissa ja laitetiloissa, Telia Cygaten omissa konesaleissa ja julkipilvessä. Tuet myyntiä asiakaskäynneillä ja osallistut osaltasi tarjoustyöskentelyyn. Johdat vastuullasi olevia projekteja ammattitaitoisesti ja jämäkästi sovittujen mallien mukaisesti ja seuraat osaprojektien etenemistä. Arvioit ja seuraat projektien riskejä ja dokumentoit projektiesi tuotokset hyvin.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Odotamme, että sinulla on useamman vuoden kokemus vaativien IT-projektien ja hankkeiden johtamisesta kokonaisvastuullisena projektipäällikkönä. Kokemus konesali- ja pilvipalveluprojektien johtamisesta katsotaan eduksi. Sinulla on vahvaa projektijohtamisen osaamista, mahdollisesti teknistä osaamista IT-alalta ja olet kiinnostunut jatkuvasti oppimaan uutta. Olet kokenut asiakasprojektien johtaja ja omaat projektisystematiikan lisäksi erinomaiset ohjausryhmätyöskentelyn, viestinnän ja sidosryhmätyön johtamisen taidot.

Sinulla on tehtäviisi sopiva peruskoulutus kuten tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto, insinööri, IT-tradenomi tai vastaava. Olet käynyt projektinjohtamiseen liittyvää koulutusta, suorittanut projektijohtamisen sertifiointeja, ja tiedät mitä tarkoittaa työskennellä useissa projekteissa. Olet luonteeltasi esimies, joka ottaa vastuuta. Osaat toimia yhteistyössä erilaisten yksilöiden kanssa ja tunnistat uudet kaupalliset mahdollisuudet projekteissasi.

Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi, yhtä lailla päättäjien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Sitoudut tavoitteisiin ja aikatauluihin ja luot ympärillesi tekemisen meiningin ja saat projektitiimisi sekä osaprojektit vastaamaan kaikkiin haasteisiin.

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmän kautta (“Hae paikkaa” -linkki alla tai telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10.2019. Liitä mukaan myös hakemuskirje.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Projektitoimiston esimies Aki Nordlund, puh. +358 50 368 5792 tai aki.nordlund@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi