SENIOR TECHNICAL SPECIALIST

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme Senior Technical Specialistia Security Services -tiimiimme Jyväskylään. Security Services -tiimi ylläpitää ja kehittää yritysasiakkaiden tietoturvapalveluita. Palveluita toteutetaan Check Point -, Palo Alto Networks - ja Pulse Secure -tuotteilla.

Mitä voit odottaa?

Asiantuntijana vastaat palveluiden ylläpidosta ja niiden muutoksista ja kehityksestä yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa. Työhön liittyy myös vahvasti eri tunnistusmenetelmien integrointia asiakkaiden tietoturvapalveluihin.

Odotamme, että sinulla on:

  • Vahva tekninen osaaminen (insinööritaso) ja kiinnostusta tietoturvaan

  • Yli 5 vuoden työkokemus järjestelmäylläpidosta tai vastaavista työtehtävistä

  • Kokemusta joistakin seuraavista tietoturvavalmistajien laitteista tai jostain muusta vastaavasta valmistajasta: Check Point, Palo Alto Networks, Pulse Secure tai jostain muusta vastaavasta valmistajasta

  • Osaamista reitityksestä, BGP- ja OSPF-reititysprotokollat

  • Kokemusta PKI-, LDAP-/Active Directory/VMWare-tekniikoista ja -tuotteista

  • Osaamista erilaisista käyttöjärjestelmistä ja niihin liittyvistä hyväksikäyttömenetelmistä (Unix/ Linux/Windows)

  • Analyyttinen asenne, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

  • Hyvät dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaidot (suomi/englanti)

  • Äärimmäistä innostuneisuutta teknistä tietoturvallisuutta ja tietoturva-alaa kohtaan!

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Sakari Koikkalainen, puhelimitse 040 767 1060 tai sähköpostitse sakari.koikkalainen@teliacygate.fi.

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus HAE PAIKKAA -linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.3.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi