SENIOR NETWORK ENGINEER

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Seuraava mahdollisuutesi

Olethan päämäärätietoinen, eikä haastaviinkaan työtehtäviin tai projekteihin sitoutuminen ole Sinulle vierasta? Jos pystyt ajoittain venymään tavoitteen saavuttamiseksi, olisimme siitä hyvin mielissämme.

Ethän myöskään ujostele, jos eteen tulee uusia teknologioita, joihin pitäisi perehtyä ja joita pitäisi opiskella? Arvostamme tiimipelaajia, jotka tunnistavat esimerkiksi termit ”Yes, we can” ja varsinkin ”Yes, we will”.

Tulet osallistumaan Telia Cygaten asiakkaiden sekä omien palveluympäristöjen ylläpitoon ja kehittämiseen. Kyseessä on vastuullinen ja haastava tehtäväkokonaisuus, jonka sisältöön ja suuntaan voit myös itse vaikuttaa.

Tässä on tilaisuus, jota ei kannata ohittaa!

Mitä voit odottaa?

Oivalliset koulutusmahdollisuudet ammatillisen osaamispääoman kasvattamiseen. Vaativat ja haasteelliset tehtävät. Jokainen päivä on erilainen, positiivisesti. Olet mukana avainpelaajana digitaalisessa murroksessa. Vastuuta ja vapautta tasapainoisesti.

Odotamme, että sinulla on:

  • Vahvaa kokemusta reititin-, kytkin-, palomuuri- ja kuormantasausteknologioista

  • Näyttöä korkean käytettävyyden verkkolaitteiden hallinnasta

  • Ymmärrystä ja kiinnostusta teknistä tietoturvallisuutta ja tietoturva-alaa kohtaan

  • Tietämystä palvelin-, tallennus- ja varmistusjärjestelmien verkkovaatimuksista

  • VMware-osaamista

  • Osaamista ja sertifiointeja erityisesti Juniper- ja Cisco-verkkolaitteista

  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

  • Oma-aloitteellisuutta ja pidät haasteista sekä osaat työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin

  • Selkeät suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot sekä hyvät dokumentointitaidot

  • Aktiivisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja olet kiinnostunut oppimaan uutta

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Jukka Aho, puhelimitse +358 9 613 89435 tai sähköpostitse jukka.aho@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.3.2019.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Petra HärkönenHelsinki