SYSTEM ADMINISTRATOR

Oletko haaveillut mahdollisuudesta kasvaa ammattilaiseksi mukavaa työtä tehden?

Telia Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Telia Cygate Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 350. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Kotkassa ja Lahdessa.

Etsimme nyt System Administratoria CIO Office -yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen palvelutuotannon sekä toimistoympäristön järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehokkaan liiketoiminnan taustalla ovat aina toimivat järjestelmät, joita laaja asiantuntijajoukkomme käyttää päivittäin parhaan palvelun tuottamiseksi asiakkaillemme. System Administratorin roolissa pääset oppimaan uutta huippuosaajien tukemana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti erilaisten taustajärjestelmien parissa ja sitä kautta saat valmiuksia monimuotoisesti erilaisiin alan tehtäviin. Samalla tutustut erilaisiin asiakasympäristöihin ja palveluihin.

Päävastuualueesi tulee olemaan Microsoftin tuotteiden parissa, erityisesti Online-osaaminen on tärkeässä roolissa. Lisäksi päivittäiseen työhön kuuluu Atlassian-tuotteiden kanssa työskentely. Tiimin vastuulle kuuluu myös muita järjestelmiä ja tehtäviä, joita suoritetaan sovittujen toimintamallien mukaisesti.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme sinulta

  • Osaamista Linux käyttöjärjestelmistä

  • Kokemusta Microsoftista ja erityisesti Online tuotteiden ylläpidosta ja hallinnasta

  • Kokemusta Atlassian-tuoteperheen järjestelmistä, kuten Jira ja Confluence

  • Kykyä omaksua nopeasti ja hallita useita eri uusia sovelluksia

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

  • Kykyä työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa, toimien kuitenkin tehokkaasti myös itsenäisesti

Eduksi on myös:

  • Skriptausosaaminen (Shellscript/Python/Perl)

  • Kokemus tietokannoista (MySQL/Oracle/PostgreSQL)

  • Halusi kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi ja opiskella uusia teknologioita oma-aloitteisesti

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus (palkkatoiveineen) rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.01.2019.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Katri Mäenpää puhelimitse 040 827 3177, sähköpostitse katri.maenpaa@teliacygate.fi.