OFFERING MANAGER

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Etsimme Offering Manageria MSP Offering -yksikköön kehittämään ja ylläpitämään tietoturvapalveluiden kaupallista tarjoamaamme. Yksikkömme vastaa Telia Cygaten palvelutarjoamasta, liiketoiminnan kannattavuudesta ja tarjoaman kehittämisestä. Tärkeimpinä tehtävinämme ylläpidämme ja kehitämme tuotteistettuja palveluita ja toimimme asiakasrajapinnassa yhdessä myynnin kanssa. Offering Managerina vastaat omien tietoturvapalveluidesi elinkaaresta ja kannattavuudesta. 

Mahdollisuus sinulle, kaupallisen tuotehallinnan ammattilainen

Voimakkaan kasvumme takia vahvistamme Offering-tiimiämme modernien tietoturvapalveluiden tarjoaman elinkaarenhallinnassa sekä uusien palveluiden kehittämisessä. Pääset kehittämään tulevaisuuden pilvitietoturvan ja vahvan tunnistautumisen palveluita yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Jos termit 2FA, MFA, CASB, SIG/SWG ovat tuttuja ja olet sinut Agile -kehitysmallien kuten SAFe kanssa, voit olla etsimämme henkilö. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa itsenäistä otetta oman työn johtamiseen. Työskentelet päivittäin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Etsimämme Offering Manager

 • Vastaa palveluiden elinkaaren hallinnasta ja uusien palveluiden tuotteistamisesta yhdessä Telia Cygaten ja Telian asiantuntijoiden kanssa.

 • Vastaa oman palvelualueensa kysynnän hallinnasta ja kannattavuudesta.

 • Tukee palveluiden myymiseen, toimittamiseen ja tuottamiseen liittyviä yksiköitä yhdessä muun Offering -tiimin kanssa.

 • Tuottaa palveluihinsa liittyvän ulkoisen ja sisäisen viestintämateriaalin.

 • Osallistuu omalla asiantuntemuksellaan ja osaamisellaan liiketoiminta-alueen kehitykseen, uusien palveluideoiden evaluointiin ja palvelukonseptien tuotteistamiseen.

Tarjoamme sinulle

Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä modernit työvälineet. Telian tytäryhtiössä Telia Cygatessa käytössäsi on suuren konsernin edut ja uramahdollisuudet.

Odotamme, että sinulla on:

 • Usean vuoden kokemus kaupallisesta tuotehallinnasta

 • Osaamista, kokemusta ja näkemystä yritysten tietoturvapalveluiden kehittämisestä

 • Toimialan johtavien teknologioiden ja päämiesten vahva tuntemus

 • Kykyä itsenäiseen oman työn organisointiin ja työskentelyyn eri sidosryhmien kanssa

 • Luontainen innostus asiakkaan ja palveluntuottajan kaupalliseen menestykseen

 • Soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta myös itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen

Toimialan päämiesten kaupalliset myynti- ja pre-sales sertifioinnit katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Toni Vartiainen. Tonin tavoitat puhelimitse 040 3023673 tai sähköpostitse toni.vartiainen@teliacygate.fi 11.7 saakka ja uudelleen 5.8. alkaen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8.2019.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi