ADVISOR/PILVIARKKITEHTI

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

SEURAAVA MAHDOLLISUUTESI

Haluatko päästä kehittämään itseäsi ja hyödyntämään omaa erikoisosaamistasi? Miltä tuntuisi luotsata asiakkaita onnistuvien hankkeiden parissa ja huomata, mitä konsultin lisäarvo asiakkaalle oikeasti merkitsee? Tarjoamme nyt monipuolisia tehtäviä asiakasrajapinnassa.

Tehtävässäsi saat vaikuttaa asiakkaidemme IT-ympäristöjen kehittämiseen ja arkkitehtuuriin monipuolisissa hankkeissa IT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa, auttaa muuntautumaan ja muuttumaan, sekä rakentaa turvallisia automatisoituja pilviratkaisuja ja konesaliympäristöjä. Hankkeet voivat olla esimerkiksi pilvipalvelujen integraatioon liittyviä arkkitehtitehtäviä, teknisten ratkaisujen valintaa, pilviympäristöjen turvaan liittyviä kehitystehtäviä tai laajojen IT-ympäristöjen viemistä asiakkaan konesalista pilveen. Se, mistä juuri sinun tehtäväkuvasi tulee muodostumaan, riippuu osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Advisoriemme tavoite on yksinkertainen; tyytyväinen asiakas, joka kerta. 

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle haastavia ja palkitsevia tehtäviä, mahdollisuuden kehittää osaamistasi juuri siihen sinulle oikeaan suuntaan sekä osaavan ja motivoituneen tiimin tuen. Palkitsemme onnistumisista ja tarjoamme erinomaisia henkilöstöetuja.

ODOTAMME, ETTÄ SINULLA ON

Hakemaltamme henkilöltä toivomme laajaa ymmärrystä IT:n ja liiketoiminnan rajapinnan mahdollisuuksista sekä kokemusta konsultin roolista. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai muutamia vuosia kokemusta hankkinut, mutta jo kannuksesi ansainnut, tulevaisuuden lupaus. 

Osaamisestasi ja kokemuksestasi löytyy joitain seuraavista alueista:

 • Kokemusta pilviratkaisujen (erityisesti AWS ja Azure) käyttöönotosta ja palvelutuotteistuksesta
 • Teknistä ymmärrystä pilviratkaisuista (erityisesti AWS ja Azure) arkkitehtuuritasolla
 • Projektinjohtamiskykyä osana asiakasorganisaatiota
 • Kokemusta edellä mainituista suuryrityksissä (500+ henkilöä)
 • Kyky olla asiakkaan edunvalvojana ja toimia siinä asemassa projektien johtajana
 • Arkkitehtuuritason teknistä ymmärrystä IT-teknologioista

Menestyminen advisor-tiimissämme edellyttää

 • kokemusta asiakasprojekteista
 • itseohjautuvuutta
 • intohimoa
 • kommunikointi- ja tiedon jakamistaitoa
 • dokumentointitaitoa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen) sekä
 • positiivista ”can do” asennetta.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Markku Kaskenmaa, puhelimitse 050 3851748 tai sähköpostitse markku.kaskenmaa@cloudsolutions.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@cloudsolutions.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.08.2018.
 
Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.cygate.fi
  

 

Katri JärvenpääEspoo